Sani-lux Voor uw totale badkamerrenovatie!
 

 

U bent nu hier: Home - Gastenboek
Sani-lux

Gastenboek

Hier kan je iets schrijven in ons gastenboek. 

W

(* Verplichte velden)

Berichten

Schollaert Goossens 2/11/2017 (02/11/2017 18:00)
Douche geïnstalleerd volgens afspraak , mooi werk, opvolging verliep correct ,aan te bevelen aan vrienden en kennissen die hun badkamer willen renoveren, proficiat aan het team!!
Verlinden-Hoebeke (20/10/2017 10:58)
proficiat aan de zaakvoerder Peter en zijn team. alles is vlot verlopen volgens het bestek dat was opgemaakt. goede opvolging van de werken en netjes uitgevoerd volgens de afspraken. zeker aan te bevelen voor zowel renovatie als nieuwe badkamers.
Familie De Schampheleer (04/07/2017 16:23)
Tijdig op de hoogte gebracht van planning werken volledige badkamerrenovatie. Correcte opvolging van de werken, vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken termijn. Prijs/kwaliteit zeer goed. Dikke proficiat aan vaklui en zaakvoeder Peter van Demey bvba.
Familie Fonck-Neetens (04/07/2017 13:54)
Wij zijn zeer tevreden over onze badkamerrenovatie uitgevoerd door Sani-Lux en bevelen deze firma zeker aan!!! Peter heeft op voorhand alles van A tot Z met ons doorgenomen en voor elke vraag werd zeer snel een oplossing aangeboden rekeninghouden met onze persoonlijke wensen. Nadat we het materiaal hadden gekozen in de door Peter aanbevolen winkels ging alles zeer snel. We ontvangen een startdatum van de werken en een planning per dag. Deze planning werd zeer strikt opgevolgd en de badkamer werd op de voorziene datum en volledig naar onze wensen afgeleverd. Sani-Lux = Klantenservice om U tegen te zeggen!!!!
baeyens-van damme (24/03/2017 19:51)
volledige nieuwe douche laten installeren. zeer correcte uitvoering.volledig naar onze wensen
De Meester (22/03/2017 20:15)
Zeer tevreden over onze nieuwe badkamer . Alles met veel zorg afgewerkt. Na elke werkdag werd alles mooi opgekuist. Heel goede werkmannen
Danny de Meyer (19/12/2016 08:35)
Volledige badkamerrenovatie laten uitvoeren door Sani-lux. Prachtwerk van iedereen. Binnen de afgesproken termijn (8 werkdagen voor een volledige badkamer!!) en 10% onder budget. Een echte aanrader!
Familie Simoens (10/11/2016 20:00)
Totaalrenovatie badkamer (vloer, muren, plafond, afvoerbuizen, watertoevoer, nieuwe meubels,...) laten doen. Voor aanvang van de werken kozen we zeer vlug voor Sani-Lux omwille van de zeer vakkundige indruk die we hadden .De ruimte werd grondig geprospecteerd en de verschillende mogelijkheden werden in samenspraak afgewogen. Tijdens de werken mochten we een zeer goede begeleiding en opvolging van Peter en zijn team ervaren. Al onze vragen werden beantwoord en de voorziene planning werd ondanks de korte termijn zorgvuldig gerespecteerd. Het resultaat is als gevolg uiterst knap, het is elke dag een plezier onze badkamer binnen te stappen! We zijn zeer tevreden klanten die Sani-Lux ten stelligste zouden aanbevelen!
Familie De Vos (21/11/2015 16:56)
Volledige badkamerrenovatie laten doen, zeer propere afwerking, correcte opvolging en deskundig advies. Een aanrader